Våra partners

  

Att genomföra en bostadsaffär innebär mer än bara ett bostadbyte. Med 70 års erfarenhet har vi samlat på oss kunskap om vad våra kunder efterfrågar. Därför samarbetar vi med ledande företag inom bank och försäkring.

BOLÅN


SEB Bolån
Att köpa bostad är den affär som brukar påverka din ekonomi mer än något annat. Tillsammans med SEB Bolån kan vi erbjuda dig ett bolån med bra villkor och konkurrenskraftig ränta.

www.seb.se (extern länk)
SEB logo

FÖRSÄKRING


Trygg Hansa
Trygg Hansa, ett av Sveriges största försäkringsbolag, är vår partner när det gäller att trygga våra säljare och köpares nya boenden. De är vår partner när det gäller boendeförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus.

Läs mer om boendeförsäkring

Anticimex
Anticimex är marknadsledande inom överlåtelsebesiktningar och en mycket viktig partner för oss när det gäller att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende. Anticimex är vår partner för erbjudandet Varudeklarerat, Bosäkrat och Anticimex Assistans.

Läs mer om Varudeklarerat Läs mer om Bosäkrat www.anticimex.se (extern länk)

 

 
Fullständig webb | Mobilwebb
 
Hjälp

Ska du köpa eller sälja din bostad? Hos Svensk Fastighetsförmedling hittar du  villor, hus, bostadsrätter, lägenheter, tomter och fritidshus som är till salu. Om du vill sälja din bostad så hjälper våra fastighetsmäklare gärna dig. Välkommen till oss!