Förbered din försäljning med Läge+

  

Ska du sälja ditt nuvarande boende och i samma veva köpa nytt? Nu kan du släppa ett moment – försäljningen – för att helt kunna koncentrera dig på att hitta ditt nya boende.

Läge+ går ut på att vi förbereder din försäljning så väl att du snabbare kan slå till när något nytt dyker upp.

Detta ingår i tjänsten Läge+

  • Bostadsvärdet, en tjänst med kontinuerlig uppdatering av värdet på din bostad
  • Rådgivning kring finansieringen.
  • Köprådgivning vid köp av ny bostad.
  • Tillgång till experter på byggteknik, energi och fukt.
  • "Mjukstart" av marknadsföring.

Vi förbereder din försäljning

Vi marknadsför bostaden med märkningen Läge+, vilket innebär att vi samlar namn på alla som är intresserade. Så fort du vill – men först då – ger du oss klartecken till att visa din bostad. Den dagen vet du att det redan finns ett antal seriöst intresserade spekulanter.

Se aktuella Läge+ bostäder (klicka i rutan Visa bara Läge+)

Så här kan vi marknadsföra din Läge+bostad

  • I din tidning bland bostadsannonserna
  • Här på svenskfast.se
  • I våra skyltfönster
  • På andra platser till exempel i bankkontorens skyltfönster

 Hus till Läge+

Nätverk av specialister

Plustecknet i Läge+ kan också tolkas som att vi kopplar på hela kedjan av vår expertis. Vi förbereder försäljningen och hjälper dig med att finansiera köpet genom SEB.

Du får också tillgång till Anticimex Assistans, vilket bland annat innebär att du har ständig experthjälp när det gäller allt som handlar om energi, byggteknik, fukt med mera. Du använder oss också som bollplank i alla frågor som har med ditt bostadsbyte att göra, till exempel vid en budgivning.

Hela tanken med Läge+ innebär att vi genom att starta din försäljning också ger dig mer tid till att förbereda den. Fotografering, värdering, framtagande av marknadsföringsunderlag gås noga igenom. Vi tittar gemensamt på eventuella skattekonsekvenser så du vet vad du har för pengar att röra dig med.

Du har inget att förlora

Läge+ är en del av vårt förmedlingsuppdrag och kostar inget extra. Även om du ångrar dig under tiden du letar efter ditt nya boende och inte längre vill sälja bostaden, tar vi inte betalt.

 

Vill du att vi kontaktar dig?

Ställ en fråga och fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra kunniga mäklare dig.

Jag godkänner integritetspolicyn
Fullständig webb | Mobilwebb
 
Hjälp

Ska du köpa eller sälja din bostad? Hos Svensk Fastighetsförmedling hittar du  villor, hus, bostadsrätter, lägenheter, tomter och fritidshus som är till salu. Om du vill sälja din bostad så hjälper våra fastighetsmäklare gärna dig. Välkommen till oss!