Våra tjänster

 

Det finns flera faktorer som kan underlätta din bostadsaffär. Som skydd mot dolda fel eller en bra boförsäkring om något oförutsett skulle inträffa.

Vi har genom åren varit med om det mesta och har därför tagit fram ett antal unika tjänster som gör din bostadsaffär tryggare.

VÅRA TJÄNSTER FÖR DIG SOM SKA KÖPA BOSTAD

 

 

Anticimex Assistans - Köpare får kostnadsfri rådgivning
Våra köpare samt Läge+ kunder får kostnadsfri rådgivning gällande fuktskador, energifrågor och skadedjur.

Läs mer om Anticimex Assistans

Hemförsäkring via Trygg-Hansa
En trygg start när du köper villa, bostadsrätt eller fritidsbostad. Därför har vi tecknat ett avtal med Trygg-Hansa som ger dig en riktigt bra hemförsäkring helt utan kostnad i två månader från tillträdesdagen.
Läs mer om Hemförsäkring från Trygg-Hansa

SEB Bolån
Att köpa bostad är den affär som brukar påverka din ekonomi mer än något annat. Med ett SEB Bolån kan vi erbjuda dig ett bolån med bra villkor och konkurrenskraftig ränta.

Läs mer om SEB Bolån

Fotostyling
Nu kan besökare på svenskfast.se enkelt byta färg på inredningsdetaljer i din bostad.Läs mer om Fotostyling

Hemlarm via Sector Alarm
Få ett förmånligt erbjudande om installation av hemlarm genom Sector Alarm. Erbjudandet gäller för både villor, bostadsrätter och fritidshus.
Läs mer om Hemlarm

Min Bostad på svenskfast.se
Här kan du hitta en mängd smarta funktioner och samla all viktig information som rör ditt boende på ett och samma ställe.Läs mer Min Bostad

Mobiltjänster
Vi har många bra mobillösningar för dig som ska köpa eller sälja en bostad. Allt från iPhone applikation till bevakningstjänster. Läs mer om våra mobiltjänster

Varudeklarerat och Tilläggsförsäkring för våtrum
Många känner till att man måste ha koll på dolda fel men få vet att man också måste ha koll på osynliga fel. Bara hos oss kan du få skydd mot både och.Läs mer om Varudeklarerat och Tilläggsförsäkring för våtrum
 

Vill du att vi kontaktar dig?

Ställ en fråga och fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra kunniga mäklare dig.

Jag godkänner integritetspolicyn
Fullständig webb | Mobilwebb
 
Hjälp

Ska du köpa eller sälja din bostad? Hos Svensk Fastighetsförmedling hittar du  villor, hus, bostadsrätter, lägenheter, tomter och fritidshus som är till salu. Om du vill sälja din bostad så hjälper våra fastighetsmäklare gärna dig. Välkommen till oss!