Svensk Fastighetsförmedling    Din mäklare i Piteå

  

Vi är Piteås mest anlitade fastighetsförmedling med lång erfarenhet och god lokalkännedom. Vårt mål är att genom kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet - oavsett om målet är att köpa eller sälja.

Vi är idag ett team på fyra mäklare och två assistenter som ständigt jobbar för att ge bästa möjliga service och anpassa vårt arbete efter just ditt behov och önskemål. Förutom vår erfarenhet och vårt engagemang i varje enskild affär vi gör så får även du som säljare tillgång till vårt stora kontaktnät då vi har kontakt med nästintill alla som söker hus i vårt område just nu. Vårt breda utbud av unika tjänster och erbjudanden gör även din bostadsaffär tryggare – oavsett om du köper eller säljer.

Förutom våra tjänster erbjuder vi dessutom marknadsföring av hög klass för att ditt hus ska presenteras och exponeras på bästa möjliga sätt. Vår hemsida och Hemnet utgör välbesökta marknadsplatser och marknadsföring sker även lokalt genom exponering i vårt skyltfönster på Lillbrogatan 8 och skyltning hos de flesta banker och lokala bankkontor i kommunen. Vi annonserar dessutom kontinuerligt i Piteå Tidningen och som enda Fastighetsförmedling i Piteå erbjuder vi även annonsering i NSD och Kuriren, vilket ger bra respons för bland annat kommunens norra delar.

Tveka inte att kontakta oss! Vi kommer gärna ut och gör en kostnadsfri värdering av din bostad då vi även får möjlighet att presentera oss och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Kom in till oss i vår butik på Lillbrogatan 8 eller kontakta oss via telefon eller e-post.


Låt oss hjälpa dig från ett läge till ett annat – Välkommen till oss!

Bostäder till salu i Piteå

Samtliga bostäder Piteå Villa i Piteå
Bostadsrätt Piteå
Fritidshus Piteå


Tel: 0911-160 00
Fax: 0911-124 42
Lillbrogatan 8
941 32  PITEÅ

Kontakta via epost

Medarbetare
Anna-Britta Pettersson
Mobil: 070-2383454
Mäklarassistent
Per Lundgren
Mobil: 070-28 16 100
Franchisetagare, Fastighetsmäklare
Rikard Fahlman
Mobil: 0702-69 06 90
Franchisetagare, Fastighetsmäklare
Marie Sandström
Mobil: 0706-09 13 39
Mäklarassistent

Exempel
Bolån på 1 miljon kronor med rak amortering på 50 år med automatisk betalning (inga avgifter). Om räntan är 3,5 procent blir den effektiva räntan 3,56 procent. Första månadsbetalningen blir 4 583 kronor. Om räntan är oförändrad under lånets amorteringstid (50 år) blir det sammanlagda beloppet 1 876 461 kronor. Med 30 procent skattereduktion på räntan blir det 1 613 523 kronor. Vid 3-månadersränta görs räntejustering av upplåningsräntan var tredje månad, du bibehåller din marginal vid varje justering. Marginalen löper på två år.

3 mån 2.15% 2.68%
2 år 2.24% 2.73%
5 år 3.02% 3.54%
 
Fullständig webb | Mobilwebb
 
Hjälp

Ska du köpa eller sälja din bostad? Hos Svensk Fastighetsförmedling hittar du  villor, hus, bostadsrätter, lägenheter, tomter och fritidshus som är till salu. Om du vill sälja din bostad så hjälper våra fastighetsmäklare gärna dig. Välkommen till oss!