Svensk Fastighetsförmedling    Din mäklare i Härryda kommun

  

Råda Torg 2

Välkommen till vår butik på Gunnar Runfors gränd 1 i Mölnlycke Centrum

Våra mäklare kan Härryda Kommun!

Svensk Fastighetsförmedling i Härryda kommun ligger mycket bra beläget i Mölnlycke Centrum. Där har vi funnits på samma plats i snart 20 år.

Eftersom vi finns på så många platser i landet känner vi till våra områden i detalj. Vi vet var dagisen ligger och hur man enklast hittar den bästa löpslingan. Samtidigt ingår vi i en av Sveriges ledande mäklarkedjor vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har. 

Titta in till oss!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Mölnlycke, Härryda kommun drivs av nytänkande, engagemang, omtanke och affärsmässighet. Vårt mål är att Svensk Fastighetsförmedling skall vara det självklara valet för människors boendefrågor i alla livssituationer.

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Nu finns vi även på Facebook! Där kommer vi att uppdatera nyheter, erbjudanden och matnyttig information -kontinuerligt. Gå gärna in på vår sida; www.facebook.com/sfmolnlycke och Gilla! 

Sveriges största visningshelg

Är 2014 året du tar tag i flytten? Den 16-17 augusti är det äntligen dags för Sveriges största visningshelg med mängder av bostäder till salu i hela landet. På visningshelgen träffar du dessutom rådgivare från SEB som kan ge dig tips om vad du bör tänka på vid köp av bostad. 

Planera dina visningar och kolla in våra bostäder till salu.

Bostäder till salu

Samtliga våra bostäder

Brf Terasshuset

Härryda kommun utvecklar Landvetter centrum inför framtiden. Mitt i centrum bygger vi Bostadsrättsföreningen Terrasshuset, innehållande 62 lägenheter, som blir starten av förnyelsen till en modern småstad med service, shopping, kommunikationer och kultur mitt i naturen. Skolor och fritidsaktiviteter ligger nära och läget är unikt med 10 minuters bussresa till flygplatsen och 15 minuter till Korsvägen i Göteborg. Bostadsrättsföreningen Terrasshuset bjuder på bekvämt boende i hjärtat av Landvetter. Gå gärna in på hemsidan: www.terrasshuset.se eller kontakta oss på 031-338 00 40 för mer information.

Öppettider

 

Må-To. 09.30-16.30

Fredag 09.30-15.00

Välkomna!

 

 

Tel: 031-338 00 40
Fax: 031-338 04 85
Gunnar Runfors gränd 1
435 30  MÖLNLYCKE

Kontakta via epost

Medarbetare
Ingalill Norman
Mobil: 0704-32 60 95
Franchisetagare, Fastighetsmäklare
Anna Henriksson
Mobil: 0709-10 94 32
Mäklarassistent

Exempel
Bolån på 1 miljon kronor med rak amortering på 50 år med automatisk betalning (inga avgifter). Om räntan är 3,5 procent blir den effektiva räntan 3,56 procent. Första månadsbetalningen blir 4 583 kronor. Om räntan är oförändrad under lånets amorteringstid (50 år) blir det sammanlagda beloppet 1 876 461 kronor. Med 30 procent skattereduktion på räntan blir det 1 613 523 kronor. Vid 3-månadersränta görs räntejustering av upplåningsräntan var tredje månad, du bibehåller din marginal vid varje justering. Marginalen löper på två år.

3 mån 2.16% 2.68%
2 år 2.24% 2.73%
5 år 3.02% 3.54%
 
Fullständig webb | Mobilwebb
 
Hjälp

Ska du köpa eller sälja din bostad? Hos Svensk Fastighetsförmedling hittar du  villor, hus, bostadsrätter, lägenheter, tomter och fritidshus som är till salu. Om du vill sälja din bostad så hjälper våra fastighetsmäklare gärna dig. Välkommen till oss!