Svensk Fastighetsförmedling    Ludvika - mäklare & bostad

  

Varmt välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Ludvika/ Smedjebacken!

Går Ni i tankar att flytta till trakten? Det tycker vi är väldigt roligt och vill därför ge er en kort presentation av vad som erbjuds! Genomgående ligger bygderna/ kommunerna med pendlaravstånd emellan, många bosätter sig därför i en kommundel och arbetar i en annan.

Ludvika ligger i södra Dalarna och är en kommun i expansion. Här finns goda tågförbindelser från både Örebro/ Hallsberg, Borlänge som knytpunkt mot Gävle/Mora samt Avesta/ Krylbo. Kommunen sträcker sig och är uppbyggd mycket runt sjön Väsman. Här kan man bosätta sig centralt inne i Ludvika eller lite mer "lantligt" i våra byar Gonäs, Sunnansjö, Grangärde, Brunnsvik, Nyhammar runt om kommunen för att bara nämna några.

Grängesberg ligger väster om Ludvika och var ursprungligen en gammal gruvort. I centrum finns apotek, mataffärer, butiker samt egen vårdcentral. Uppe på Väster ligger Cassels konserthus väl känt för sin fina akustik, något som drar många artister till kommunen. Här finner man även bra aktivitetsområde med fina naturstråk såsom Fjällberget och Ljungåsen. Grängesberg är även det sjörikt och intill Norra Hörken finner man Kyrkviksbadet med en av Sveriges finaste sandstränder.

Smedjebacken  är en närkommun belägen 1 mil öster om Ludvika. Kommunen är mycket vacker och sjörik och har centrum med butiker, mataffärer, vårdcentral och apotek. När man åker in i Smedjebaken korsar man Kolbäcksån som slingrar sig genom stora delar av kommunen och mynnar i sjön Barken med stor småbåtshamn. Barken r för övrigt startpunkten på Strömsholms kanal för den som är båtintresserad.

Söderbärke hör till Smedjebackens kommun men är beläget 1 mil närmare Stockholm. Bygden är ett äldre bondesamhälle där mycket av den äldre charmen lever kvar i såväl byggnader som omgivningar. Söderbärke har ett eget centrum med livsmedelsaffär, bageri och butiker. Intill centrum möter Norra Barken Södra Barken så sjöar finns det gott om även här.

Ludvika mäklare

Eftersom vi finns på så många platser i landet känner vi till våra områden i detalj. Vi vet var dagisen ligger och hur man enklast hittar den bästa löpslingan. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.

Bostäder till salu:

Samtliga bostäder i Ludvika
Villor i Ludvika

Öppettider

Ordinarie öppettider:

Måndag - Fredag             10.00  -  18.00

Varmt välkomna till oss i Gallerian!

Tel: 0240-144 50
Fax: 0240-174 76
Storgatan 19, Gallerian
771 30  LUDVIKA

Kontakta via epost

Medarbetare
Angelica Sundberg
Telefon: 0240-144 50
Mobil: 0703-98 08 00
Franchisetagare, Fastighetsmäklare
Kristian Sundberg
Telefon: 0240-144 50
Mobil: 0706-55 55 13
Franchisetagare, Fastighetsmäklare

Exempel
Bolån på 1 miljon kronor med rak amortering på 50 år med automatisk betalning (inga avgifter). Om räntan är 3,5 procent blir den effektiva räntan 3,56 procent. Första månadsbetalningen blir 4 583 kronor. Om räntan är oförändrad under lånets amorteringstid (50 år) blir det sammanlagda beloppet 1 876 461 kronor. Med 30 procent skattereduktion på räntan blir det 1 613 523 kronor. Vid 3-månadersränta görs räntejustering av upplåningsräntan var tredje månad, du bibehåller din marginal vid varje justering. Marginalen löper på två år.

3 mån 2.16% 2.68%
2 år 2.20% 2.73%
5 år 2.96% 3.54%
 
Fullständig webb | Mobilwebb
 
Hjälp

Ska du köpa eller sälja din bostad? Hos Svensk Fastighetsförmedling hittar du  villor, hus, bostadsrätter, lägenheter, tomter och fritidshus som är till salu. Om du vill sälja din bostad så hjälper våra fastighetsmäklare gärna dig. Välkommen till oss!